måndag 7 september 2009

MåndagGodmorgon! Jag funderar fram och tillbaka över min blogg just nu... har verkligen tröttnat på min egen blogg och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta. Kanske om jag låter det bero några dagar och får lite annat att fundera på, så kommer inspirationen och lusten tillbaka.
Under tiden bjuder jag på några detaljbilder och önskar er alla en fin vecka. Kram!19 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Din blogg som är så fin!!
Hoppas att du fortsätter att ge oss inspiration, även om du förståss ska göra det som känns bäst för dig.

Kram!

Ingela la la sa...

Ibland är det så, man tröttnar.. Hoppas att du finner inpirationen igen!

Kram

StrandviksVillan sa...

Tror nog att vi bloggare alla har våra svackor ibland...
Kanske en paus på ett tag skulle göra gott, ta dig tid till att bara njuta utan krav :)
Hoppas verkligen att du väljer en paus istället för att avsluta, det FÅR du bara INTE!! :)

Kramkram!!

Ocean showroom sa...

Jag tycker att du har en jättefin blogg! Hoppas också att du hellre väljer en paus.Kram Alexandra

Vekarus sa...

Toivottavasti löydät inspiraation ja halun jatkaa! Hyvää viikkoa!

Teija sa...

Niin, jospa postaisit vaikka vähän harvemmin? Kunpa vaan jatkaisit. Saan paljon inspiraatiota kauniista merellisistä kuvistasi.

Sand mellan tårna sa...

Då känne rdu som jag.... *suck* jag är så trött på min blogg, och när jag är trött deletar jag. Nu är det inte mycket kvar, och den blir bara tråkigare och tråkigare.... men din är så fin med alla bilder överallt...... Jag har dig på bloggkoll, så jag finns kvar om du tar paus.... själv funderar jag på en rejäl paus, men då får jag säkert abstinens och är tillbaka efter 2 dagar! hihi.... har ju hänt förr!

Kram Linda

Sanna sa...

Jag får också stunder då det känns som att jag skulle kunna sluta blogga, men sedan skriver jag ett inlägg igen! ;) För jag gör det ju nog mest för mig själv. Skriver och fotar och det är ju så roligt. Älskar ju också att läsa andras bloggar och bli inspirerad. Säger som de andra att håll en paus så kanske du hittar ny inspiration igen.
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Sanna

Helenas loggbok sa...

Alla får vi nog våra blogg svackor. En del orkar fortsätta, andra lägger av och en del börjar om i en ny tappning. Det kan man ju bara känna själv!

Jag håller alla tummar jag kan att du fortsätter precis som innan. Du är en av mina absoluta favvobloggar. Du ger mig mängder av inspiration med alla dina fina foton.

Ibland landar vi in bo sommarstugetankar. Det är ju lite knepigt att åka till Sverige utan att ha någonstans att ta vägen när vi ska hälsa på. Vi tittar lite på tomter och drömmer. Då tar jag fram bilder från din blogg och önskar mig en precis likadan sommarstuga som ni har! Du ger mig massor av energi och inspiration.

Ha det gott!
Kramis
Helena

alegni sa...

ta en paus om det känns så, men avsluta inte, för det tror jag du skulle ångra senare. vi trogna finns kvar här o gläds över alla livstecken vi får från ditt håll!
varm kram

Signe 1 sa...

Vi har alla våra svackor...jag har ju precis haft min som du vet;-) Men snart kommer du få lusten och inspirationen tillbaka, troo mig, hihi. Tills dess, ta hand om dig, kraam Sofia

Malin sa...

så synd att höra, men jag känner till känslan. Jag tittar ofta in hos dig även att jag inte skriver så ofta, snälla stanna kvar!

Galleri MochB sa...

Jag använder min lite som en dagbok för mej själv, och i en sån kan man ju alltid pausa, och återkomma sen när inspirationen återvänder... :O)
Kram Mia

Lavendeldoft och vitt sa...

Hej!
Hoppas att du inte slutar. Kikar in här lite då och då och blir inspirerad av dina fina bilder. Tycker du visar så mycket fint! Kram/ Linda

My coastal home sa...

Vila i tanken! Inspiration kan komma och gå! Jag uppskattar din blogg!!
Må så gott! /Jackie

Ocean showroom sa...

Du må ikke finne på å legge den ned ihvertfall, jeg ble jo sååå glad da jeg fant denne bloggen!
Ta deg heller en liten pause, så kommer nok lysten tilbake:)

Klem, Lene

Jenny sa...

Hej Sabina!

Du har en sån fin o inspirerande blogg, hoppas du inte slutar helt utan att det bara blir en paus om du behöver det!

Tänkte på dig idag när jag satte på Sara Brightman cd:n i bilen:) Det var ju tack vare din blogg vi upptäckte hennes underbara musik!

Hoppas vi hörs snart igen,

Kramis Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Åh sluta inte bara. Det är 2 andra av mina favoriter som har slutat och det är så trist.

Kramkram Anne

M sa...

Din blogg ar en av mina favoriter! Det ar sa innerligt inspirerande att se pa dina foton och projekt! Kanske du kan posta ett par ganger i veckan i stallet for varje dag. Du har manga lasare och vi skulle sakna dig valdigt mycket ifall du slutade helt och hallet.