söndag 9 augusti 2009

Sand, sol och hav

Det som vi inte har vid vår sommarstuga är ett stort, öppet hav framför där vi kunde se solen gå ner i havet om kvällarna. Men det har våra vänner, och dessutom ett fantastiskt ställe!


När man ser sig omkring runt stugan ser man vit sand, klippor, stenar... en fantastisk natur.


Vi var där en kväll och fick njuta av den underbara utsikten och se solen gå ner i havet på kvällen. Ett halleluja moment!

Det är dessa vackra sommarbilder som vi minns sedan i vinter och får oss att längta till nästa sommar. Det känns lite vemodigt att sommaren nu börjar gå mot sitt slut. Snart börjar skolorna och det blir dags att ta fram höstjackorna och förbereda sig för vintern igen! Men det har varit en härlig sommar... och vem sa att den är slut ännu?!

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilket ställe!
Vi var också vid en villa igår kväll, satt ute till tolv-tiden och barnen var i vattnet ända till elva-tiden. Otroligt!!
Hoppas hoppas sommaren inte ger upp ännu, vill ha mera varma fina kvällar!

Sanna sa...

Ja vilket ställe!!Hel underbart vackert!
Kram Sanna

alegni sa...

visst är det härligt att få se solen gå ner i havet. mina kamerabatterier tog slut på fredag kväll när en stor, röd sol sänkte sig i vattnet. jag hann inte få inte en endaste en bild :( igår var solnedgången också vacker, men inte långt när så fantastisk som kvällen innan!
kram!