fredag 10 juli 2009

FörvaringDet har varit skralt med inredningsbilder på bloggen denna vecka. Jag har visat så många bilder här från sommarstugan tidigare och känner att jag inte kan visa samma saker om och om igen.
Men idag ska jag visa denna förvaringsbänk som jag har köpt från Jysk för en liten slant. Jag sydde bara ett nytt överdrag till sittdynan, och den funkar hur bra som helst. För den lilla slanten är jag supernöjd med bänken, som verkligen fungerar som sittbänk i hallen, och samtidigt har tre korgar att förvara saker i.
Nu ska jag ta helg och jag önskar er alla en riktigt skön weekend!


10 kommentarer:

Suzan sa...

vilka fina bilder!

Sanna sa...

Så fint det blev!
Ha ett riktigt skönt veckoslut!Hoppas verkligen det blir lite sol också. :)
Kram Sanna

anita sa...

Hej!

Helt otroligt underbar blogg! Tipsades av din väninna att titta in! Jag får något fel av allt det vackra du skriver om och bilderna du visar! Tack!

Vekarus sa...

Sehän on hieno! Minä olen suunnitellut jotain vähän vastaavaa huvilan oleskelutilaan TV-tasoksi, mutta tuntuu, ettei sopivan kokoista tasoa löydy eli pitää ehkä ostaa korit ja pyyttää miestä rakentamaan se taso korien ympärille.

Mukavaa viikonloppua!

Villa Krutbruket sa...

Åh vad härligt att bygga en sommarstuga.. Å inreda.. Härligt!
Fint hem ni verkar ha...
Ha en trevlig helg//Kram Maria

StrandviksVillan sa...

Visst hittar man en del fynd på Jysk, jag har blivit en frekventare besökare där sen jag började blogga.
Å där var den där kudden igen! Tror bestämt att jag kommer tråckla ihop en sån också, om det är okej? Vilket år som helst ska jag göra det...
Känner just nu mig ganska "inredningslös", har varken tid eller energi och det här vädret hjälper ju inte till... eller tre barn som vänder upp och ner på huset. Nej usch så tråkig jag låter nu, men så är det ju ibland ;) Det går i perioder, men jag tror nog att jag snart "kommer igång" igen.

Ha det jättebra!
Läser alla dina inlägg, kram A-C

Ingeborg sa...

Jättepraktiskt och snyggt. På Jysk kan man alltid emellanåt göra verkligt bra fynd.
Kram,
Lotta

Signe 1 sa...

Jysk är kanon för en bra peng! Bänken blev superfin!:-) Kram Sofia

Tina sa...

Fine bilder og den oppbevaringsbenken fra Jysk har jeg også, så billig også fin. Men du den sommerstugan din er jo bare helt fantastisk fin, heldig, det er liksom min store drøm! Kjempefin blogg du har, jeg linker deg har ikke vært her tidligere! Klæm Tina

Livet i byn sa...

Den kudden skulle jag gärna vilja lägga vantarna på :0) Vart har du köpt den?

~Livet i byn