fredag 15 maj 2009

Planritning sommarstugaJag har fått förfrågningar om planritning på vår stuga och här kommer den. Jag vet inte om man ser tydligt vad bilden föreställer, men det bruna som kommer runtom är förstås terrassen.

Detta är den sk. huvudbyggnaden. Dom två andra byggnader, som syns på bilden i spalten till höger, är bastu samt gäststuga.

4 kommentarer:

Therese sa...

Så vackert... Verkligen. och tack för all inspiration, var tvungen att fixa ett litet arranemang med inspiration från dig... Trevlig helg! KRAM

Ingeborg sa...

Underbara sommarbilder. Problemet är ju bara det,,,att här i Finland regnar det ju sgs hela sommaren och det är så hopplöst att laga fint på terrassen... för allt skall ut och in och ut och in och ut och in...ja , du vet säkert vad jag talar om. Tänk att bo i ett land med varmt klimat där man kunde LÄMNA UTE alla dynor och mysiga filtar etc hela natten ;).
Är så led på vår sommar. Hoppas den här sommaren blir som de lovat -jättefin och lång;)
Hann inte tidigare kommentera din underbara "solros", alltså "blomman" i din nya stora kruka. Vilken supersöt bild. Hon är så söt, lilla Jovanna !
Ha ett fint veckoslut!
Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Vilka härligt fina bilder på sommarhus och ert kommer ju bli ännu finare! Kul att du visar ritningarna, jättefin planslösning! Jag är inte lite avundsjuk på ert projekt. Min dröm är att få bygget ett hus någon gång, antingen ett permanentboende eller sommarhus.
Ha en skön fredag!
Kram / Helena

StrandviksVillan sa...

Jahaaa! Nu förstår jag kökets placering :) Jättelyckad planritning, verkligen!
Tackar för bilden! (Syftade du på mig eller? haha!)