måndag 18 maj 2009

Picnic

... är en del av sommaren!

Vilken fantastisk helg det har varit. Härligt solskensväder och varmt! Nu är sommaren här!!! Vi åkte ut till sommarstugan på lördagkväll. Tidigare hann vi inte eftersom det var tivoli i stan och tjejerna skulle förstås dit.

Hela söndagen njöt vi ute i solen. Vi jobbade lite ute på gården, men mestadels bara njöt vi av god mat och kaffe ute på terrassen. Såg på vattnet som kluckade mot stranden och båtarna som åkte förbi. Vilket härligt liv!Domhär bilderna tog jag tidigare i våras, kring påsken - har använt påskgräs för att rekonstruera picnic ute i gräset! :)


Jag hade inga andra bilder att bjuda på idag. Måste erkänna att kameran, som jag alltid brukar ha med mig, blev kvar här hemma när vi åkte iväg på lördag. Och inte en enda gång under gårdagen dök ordet blogg upp i min hjärna. DET betyder absolut att sommaren är här! Och tankarna på helt annat håll. Jag vet att mina blogginlägg kommer att bli allt glesare under sommaren, men å andra sidan är det kanske inte så många som hinner läsa bloggar under sommaren heller.

Jag undrar nu redan hur jag ska hinna med allt under sommaren som jag har planerat!? Förutom att sommartugan ska bli inflyttningsklar till midsommar (och det är en hel del som ska fixas där ännu) så har jag planerat fester med vänner, besök hit och dit, dittan och dattan som ska göras och... så ska vi på picnic med barnen!

Man tror alltid på våren att sommaren ska vara så himla lång, att man hinner med allt, men egentligen är den ju bara några veckor. Det är bäst att börja nu...

Så nu ska jag åka iväg och beställa tapet och golvkakel till sommarstugan.


Ha det bra alla ni som läser!


Lämna gärna en liten kommentar i förbifarten... det gör mig så glad! :)Italiensk picnictrip?

10 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Det låter som ni haft en jättehärlig helg!

Visst känns det att sommaren är så lång, men som du skriver, bara några veckor. Vi har 5,5 vi ska vara i Sverige och 2 veckor på Rhodos, sen är det dags att åka tillbaka och börja hösten här i Lux. Hösten kommer i och för sig lite senare här än i Sverige, men skolan börjar ju! Det gäller att ta vara på varje dag!

Kramisar
Helena

Anonym sa...

Hälsning "hemifrån" mamma & co! Längtar efter att få komma till er sommarstuga och barna naturligtvis! Ja, det är liksom fullt upp överallt, vad man än sysslar med. Tänker på hur det ska se ut på våran villa, gräs upp till öronen osv. Väggordet blev så snett då jag satte upp det ensam att man inte kan visa upp det ens, typiskt! Ha det skönt!

alegni sa...

det är sant - man tror alltid man ska hinna med så mycket under sommaren, men det är sällan de blir som man planerat, för mitt i allt är sommaren slut.

jag väntar sååå på att få komma ut till stugan. om allt går väl kanske vi får ut båten mot slutet av veckan o kan åka ut o se hur det ser ut där efter en lång, kall vinter...

jodå, ladan rymmer en hel del nödvändigheter, men mössen skulle gärna få hålla sig borta därifrån!

kram

Anna sa...

Hej !
Jag skulle gärna vilja vara i eran sits med en sommarstuga vid vattnet och dessutom nybyggd !!! Det verkar jättemysigt och jag kommer att följa hur det går !
Härligt !
Kram Anna

Huset vid ån sa...

Åh, Vilka härliga bilder o bra musik du bjuder på...Må så gott! Kram Therese

Jenny sa...

Hej Sabina!
Lyckliga ni som har en så fin stuga! Vilken sommar ni ska ha därute!

Ja, i sommar tror jag oxå att bloggen får ligga lite åt sidan, man vill ju passa på att njuta av den vackra årstiden:)

Ha en skön kväll vännen,
Kram Jenny

Livet i byn sa...

Låter som en bra helg, vilka fina bilder. Man blir verkligen sugen på att ta korgen med sig ut. Men än är det för kallt här i norr.

~Livet i byn

Stjärnor & Champagne sa...

Jag tror att bloggen får lugna sig här med lite i sommar men tyvärr har vi datorn med oss jämnt så vem vet vad som händer. Fina bilder Sabina.
Ha det så gott.

Kram Anne

Piffa och Puffa sa...

Vilken fin stuga ni håller på att bygga. Vi har precis köpt en tomt vid vattnet och ska börja med grunden nu i sommar. Ska bli så himla roligt.
Kramar Anette

En salig blandning sa...

Ja det har verkligen varit en helt underbar helg! Idag är det ju inte lika soligt, men varmt ändå. Kanske man skulle få något gjort inomhus då;)

Känner igen det där med att tro att sommaren varar i evighet. Våra planer brukar också barka iväg, men i år har vi bestämt oss för att planera mindre och ta mera vara på stundens infall och njuta. Får se hur det går;)

Ha en skön vecka!