söndag 24 maj 2009

Firrar och stenar

Vi har försökt tillbringa helgen ute vid stugan, men när barnen ska skjutsas av och an till kompisar, kalas, skoldag på lördagen (!) så blir det inte mycket tid till annat.

Jag har hunnit påbörja flere olika saker... bl.a sydde jag här hemma på lördagen medans barnen var i skolan. Sen hann jag påbörja mitt stenprojekt som jag håller på med vid stugan. Nu är jag hemma igen och väntar att dottern kommer hem från ett kalas, så får vi åka ut igen och hoppas att jag hinner få nåt gjort... innan det börjar regna!


Det blev en varm och härlig dag igår... vi fick njuta av lunch på terrassen.


Färska nystekta strömmingar... så gott! Det är riktig sommarmat!


Ojdå, jag har visst några stenar kvar att rada ut...


Här var stenkanten tar slut kommer resten av stenarna att fortsätta. Jag har nu satt täckplast under och påbörjat jobbet. Slutresultatet visar jag sedan nån gång... när det blivit klart...Vad har ni gjort under helgen? När jag får tid ska jag kika in hos er alla kära bloggvänner. Nu är det i alla fall dags att åka iväg igen.


Ha en bra start på den nya veckan!

8 kommentarer:

alegni sa...

vilken tur att ni inte har 40 minuters bilväg + 35 minuters båtväg till er stuga med alla dessa turer till stan o tillbaka ;)
nu är det slut på det roliga igen för några dagar. nästa helg ska vi på flera studentkalas, så vi kommer inte iväg till villan förrän om två veckor tidigast :(
ha en bra start på den nya veckan du också!
kram

StrandviksVillan sa...

Hej vännen!
Vilken späckad helg du haft! Jag har bara latat mig idag, för nu är det SEMESTER!! Kan knappt fatta det. Började ju jobba igen i juni i fjol, så då fick jag förstås ingen semester. Oj, så skönt det ska bli!! Jag är HELT i stämning redan :D Visserligen har barnen skola en vecka till...

I veckan började jag också rada stenar så där som dig. Har lagt sån där jordgubbsplast under. Blir säkert bra, men långt ifrån så stort som ditt!

Ha en härlig solig vecka, kram A-C

Signe 1 sa...

Men oj så härliga bilder du visar! Och stekt strömming som är så gott, mums!! Vad duktig du är med stenarna, riktigt impad!:-) Kramis Sofia

Kamomilla sa...

Stenar... Det har jag sysslat med i helgen också. men jag har inte lika många som du... :)

Det blir jättefint!

Anonym sa...

Oj vad kul det hade varit att komma och hjälpa med stenarna, hade kanske "knyckt några" fast jag "knyckte" i Hkmo oxå i fjol. Lekte faktiskt med tanken att komma, men planerna ändrades. Det lär gå bra att hälla ättiksvatten på stenar och grusgångar för att slippa objudet grönt. Naturvänligt och finns att köpa i kanistrar (ättikan alltså). Vattnet tar du ur havet det blå. Kram!

Anna sa...

Vilka härliga bilder. Mums för strömming, det är ju så somrigt. Ha en skön vecka!

Galleri MochB sa...

Vi har också radat sten, men den var av den STÖRRE sorten :O) Fast jag tror vi drar jämt för du har nog radat fler ;O) Nu blir jag hungrig! Ha en bra vecka!

Jenny sa...

Hej Sabina!
Jättefina bilder du visar oss!

TACK för den underbara musiken du spelar på din blogg! Vet du, jag brukar ha din blogg uppe medans jag är inne bland de andra bloggarna så att jag kan höra de vackra låtarna:)

Ha en jättebra vecka,
Kram Jenny