tisdag 14 april 2009

Vår i luften


Vilken start på den nya veckan!
Jag hade planerat ta det lite lugnt idag, för igår hade vi stor rensning här hemma i vårt skräpförråd på vinden. Vilka mängder skräp som samlas! Och vad mycket vi fick slänga! Jag sorterade dessutom alla gamla barnkläder. Hujeda, vilket jobb! Men nu är det gjort, och skönt så in i norden! Och närapå tomt i förrådet (så man får börja fylla på igen då!)

Genast från morgonen skulle jag med Jovanna till en vaccinationsklinik, där vi är med i en vaccinationsundersökning. Vi hann knappt innaför dörren innan hon började skrika! Bättre blev det ju inte när läkaren undersökte henne och hon fick sin första spruta. En halv timme senare en spruta till. Vid det laget var hon så arg att det hjälpte varken med mjölk eller tröstande ord!


Jag måste säga att jag drog en lång suck av lättnad när vi en och en halv timme efter ankomst till kliniken, fick dra igen dörren efter oss och åka hem! Jag vet inte vem av oss två som var mest trött. Kanske J. som somnade på direkten och sover fortfarande. Stackars liten!

Mitt program för dagen är tvätta kläder, maskin efter maskin. Jag tittar ut genom fönstret, ser solen lysa. Våren är här! Finns det något härligare... en sovande unge i vagnen, solsken ute! Nu ska jag bara koka en kopp kaffe, njuta, och vänta tills min lilla älskling vaknar.

Önskar er alla
en riktigt skön vecka
med vår i luften!!!

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Ja, inte kan dom förstå dom små varför dom blir utsatta för sånt där... Som tur är glömmer dom fort :)

Här tvättas det också för fullt idag! Alla ytterbyxor är fulla av sand och lera och handskarna likaså, suck! Så härligt att äntligen få plocka bort vinterplagg från den överfulla klädhyllan!!

Nu är min lillkille på väg att ta en tupplur och jag ska naturligtvis ta en kopp kaffe. Sen har jag lovat dottern att hon ska få sy på symaskinen. Får se hur det går!

Ingela la la sa...

Vad härligt det lät. Passa på att njut medans hon sover sött ;-)

Kram Ingela

Stjärnor & Champagne sa...

Jag kommer ihåg hur det var, nu skriker dom för annat, hihi....Vad skönt att rensa lite. Vi skulle behöva ta vinden.

Kram Anne

alegni sa...

ja, nu börjar man snart tro på en vår/sommar också i vår ända av världen!
det där med lugn musik ur sonens rum är nog önsketänkande av extrema mått :D