måndag 23 mars 2009

Tavlor i marin stil
Jag har faktiskt en gång gått en skärgårdsskepparkurs - och klarat examen! Hur mycket kunskap som finns kvar av det jag lärde mig, vågar jag inte ens tänka på. Men jag kan lugnt konstatera att jag har inte den blekaste aning om dessa Ocean House tavlor ÄR signalflaggor eller är dom bara vackra tavlor i marin stil! Men jag gillar dom skarpt!

Nu just funderar jag förstås på inredningen till vår sommarstuga. Jag skulle vilja ha liknande tavlor dit, men så har jag också funderat att man kunde själv måla direkt på väggen, tex. ovanför sängen i sovrummet. Istället för en sänggavel, eller som en hel fondvägg. Jag hade förstås tänkt mig stjärnor, men dessa andra "signalflaggor" är också fina. Så nu är bara frågan... Hur ska man snyggt få till det, så att det blir en fin enhetlig bild!?

Ja, där har jag något att fundera på... Medan jag funderar på det ska jag sätta igång diskmaskinen, köra en tvättmaskin, plocka, röja... Måndag morgon!!!

En ny vecka med nya möjligheter! Hoppas ni alla får en bra start på veckan!11 kommentarer:

Anonym sa...

Oxå till dej en bra start på ny vecka! Tavlorna jättefina! Det måste vara skönt att vara fullt upptagen med inredningsplaner, att det sedan blir det paradis där varje detalj bidrar till att lyckan är fullkomlig. Har man hittat sin nisch så bra som du med god smak och alla möjligheter att skapa en drömväld, kan den bara bli sann.

Ulrika sa...

Jättefina tavlor! Skulle säkert passa perfekt på er sommarstuga!

Jag stämplade med tygfärg (finns på tiimari o siluetti)

Ha en underbar vecka :)

Kram, Ulrika

Skimrande kristaller sa...

Fina tavlor! Ja du, man har många funderingar o projekt på gång :) tur att man kan göra andra saker medans man funderar :) Ha det så gott. Kram Lenita

Anonym sa...

Snygga tavlor
Här kan du se de internationella signalflaggorna...
http://images.google.fi/imgres?imgurl=http://www.nationalflagg.se/.adimg/%3Fi%3D2%26v%3DStandard&imgrefurl=http://www.nationalflagg.se/text1.aspx%3Fpageid%3D17&usg=__vPOlMXi3vJCMtf-X-HJqJa2wo7w=&h=417&w=330&sz=37&hl=sv&start=1&um=1&tbnid=afybh7F-Mg5wCM:&tbnh=125&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dsignalflaggor%26hl%3Dsv%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:sv-SE:official%26sa%3DN%26um%3D1
ha det bäst

Anonym sa...

Hej och vad kul att du hittade till min blogg.
Ska kika runt lite här hos dig nu.
kram kram

Ingeborg sa...

Jättesnygga ju!
JAg har flere gånger varit på väg på skärgårdsskäpparkkurs och navigationskurs, men det blir aldrig av. Nu har vi inte längre vårt sommarställe i skärin så det känns inte heller så aktuellt nu. Men för pensionärsåren skulle det ju ligga bra till. Har nämligen bästemt att vi skall köpa båt/segelbåt då vi blir ÄLDRE!!! Och barnen är utflugna...men det tar ju ett tag till...
Ha det så bra,
Lotta

Livet i byn sa...

Mmm...dom är så läckra dom tavlorna.!!

~Livet i byn

Lilja's Corner sa...

Kanske skulle det bli fint om man byggde en hög sänggavel av bräder, lite glest som på tavlorna, och där målade en stor eller några små signalflaggor?

Stjärnor & Champagne sa...

Jag älskar Ocean House saker...Tips kanske, overhead??

Kramkram Anne

Jenny sa...

Hej Sabina!
Vilka fina tavlor!!

Kram Jenny

alegni sa...

åh, de är så snygga! jag skulle ha jättesvårt att välja vad o hur...
ha en bra vecka!