tisdag 3 mars 2009

Min senaste förälskelse


Igår släpade jag hem denna nya hatthylla. Min senaste förälskelse som jag bara måste ha!
Jag har flere gånger varit till affären och tittat på den, inte kunnat bestämma mig om jag ska eller inte ska köpa. Men så kom jag fram till att jag ska! Jag gillar den jättemycket.

Den skall vara i vår sommarstuga som vi håller på och bygger, så det blir inte aktuellt förrän i sommar att ta hyllan i användning. Men då har jag den färdigt, fiffigt eller hur? Då behöver jag inte fundera på den mera och det finns massor med andra saker som vi också måste köpa dit. Soffor, sängar, lampor, matbord osv. osv. Så det blir att leva på sparlåga nu fram till sommaren om vi ska kunna köpa allt som behövs.

Så nu har jag köpstopp ett tag framöver. Hur ska det gå?? När det kommer in så mycket nya och härliga saker till affärerna hela tiden!! Bäst att hållas här hemma så mycket som möjligt och inte ge sig ut i butikernas frestande värld.
Nu ska jag gå och titta på "Bygglov" i tv... det kostar ingenting att se!

10 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Den var ju ursnygg, förstår att du fastnade för den. Det kommer att bli skitsnyggt.
Kram Åsa

Stjärnor & Champagne sa...

Den är ursnygg Sabina, skulle vilja ha en i min hall....Visst ja skulle ju göra utmaningen, men det har varit så mycket idag så jag glömde alldeles bort den. Tar tag i den nu...
Kram Anne

Jenny sa...

Hej Sabina!
Vilken snygg hylla!!
Jag borde oxå ha köpstopp..men det är såå svårt, man hittar ju nya fina saker man vill ha hela tiden:)

Kram Jenny

Vita ljuva tankar sa...

Det där var en riktigt snygg hatthylla! Skulle gärna ha en likadan.

Kram Linda

ALEGNI sa...

jättesnygg hylla! er sommarstuga kommer att bli ett paradis, det är då säkert!
köpstopp? fniss, jag tror inte du lyckas ;)

S o F sa...

Väldigt väldigt snygg! Som en dröm.

Ha det gott!

Vita ljuva tankar sa...

Hej igen!

Tack för din snälla kommentar om mina smycken. Jag gör allt från grunden i den utsträckning jag kan. När det gäller silversmyckena så utgår jag från råmaterial i silver och skapar ringar, hjärtan m.m.

Det andra brickorna köper jag in ostansade och stansar, monterar och skapar egna kreationer. Det är bland det roligaste jag vet och ännu roligare är att få fin respons på det jag gör :)

Kram Linda

Anonym sa...

Snygg hylla! Hade jag en likadan sku jag få hålla fast mej för att den inte sku vara "överbelastad" och osynlig efter en vecka. Men snygg är den helt klart! Man sku kunna ha en i sovrummet, bara för morgonrocken. En gammal potta med hälsoblomman Doft-Geranium ovanpå hyllan. Men du vet om någon vad det ska bli....SJO

Anonym sa...

var har du köpt denna underbara hylla?

Vackrare vardag sa...

Oj så supersnygg den var! Måste fråga var du köpt den? Vi skall i slutet av månaden bygga in vår kalla kvist och där skall bl.a. komma en hatthylla med krokar och den där gillade jag verkligen!