måndag 23 februari 2009

VäggordVäggord på tapeten... jag kunde inte ha uttryckt mig bättre, hihi. Väggord är både "på tapeten" och på tapeten hemma hos oss! (Helst ska det vara målade väggar förstås...)

När man har satt upp ett väggord, skulle man kunna sätta upp många fler. Det finns så många tomma utrymmen och så många trevliga citat. Hade jag inte en man hemma som hejdade mig, så skulle jag antagligen ha väggarna fyllda med kloka ord!Vill du också vara med och tävla om ett valbart väggord, deltag i tävlingen HÄR.

Nu har vår sportlovsvecka börjat, med solsken och ett par minusgrader. Perfekt väder! Vi ska försöka vara ute så mycket som möjligt och har bestämt att åtminstone en friluftsaktivitet per dag ska det bli. Så länge barnen är hemma alltså. Mot slutet av veckan far dom ett par dagar till mormor, och jag tror inte att jag får min älskade med mig ut i skidspåret... eller var det han som inte får mig med...?! Vi började med skidning på isen igår, idag blev det skridskoåkning och härnäst blir det pulkbacken och slalombacken.
Så jag säger er alla... se upp i backarna!!!

7 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

ja det är såå fint med väggord och jag skulle kunna ha det överallt om jag fick. Väntar och väntar att få sätt upp ett i hallen bara det blir klart någon gång.

Kram Anne

Sanna sa...

vilka fina väggord!jag gillar också text i inredningen! ert sportlovsprogram låter härligt!kram

ALEGNI sa...

jag bara älskar väggord!

Hemmalycka sa...

Jag älskar oxå väggord men man vill ju inte att väggorden ska ta över hemmet.
Hoppas ni får en härlig sportlovsvecka.
Kram Åsa

Jenny sa...

Hej! visst är det fint med väggord, hoppas på tur i din tävling:)

Ha ett härligt sportlov!
Kram Jenny

zinkbaljan sa...

Jättefint väggord!!
Det finns ju så många bra väggord, svårt att välja!!!
Kraaaaaam

Sjöboden sa...

Åh vad snyggt, den med "känn dig som hemma" var rolig!!

Kram c