måndag 16 februari 2009

Många sena nätter


Min man och jag delar ett stort gemensamt intresse - inredning. Det är inte bara en kväll vi har suttit uppe halva natten och ritat och planerat. Vårt eget hus, vårt förra hus eller sommarstugan. Vi har alltid något bygg- eller renoveringsprojekt på gång, kommer alltid att ha!


Hur det blev så, att jag hittade en lika inredningsintresserad man som jag själv är, det vet jag inte. Det var nog bara en lottovinst! Jag frågade inte ens av honom när vi först träffades, om han gillade inredning... vilket jag säkert skulle göra idag! Prioritering nummer ett!!!
Dessutom, som grädden på moset, så är min man jätteduktig på att bygga och snickra själv. Största delen av det vi byggt och renoverat har han gjort själv - med bra resultat. Jag kan absolut inte snicka någonting, jag bara gillar att rita och planera.


Jag är så glad för det stora intresset vi delar. Visst tar det mycket av vår tid, men vad skulle vi annars göra!? Barnen är alltid med på ett hörn (sent på nätterna sover dom nog) och dom har ofta egna åsikter och idéer om hur dom vill bygga eller inreda. Utan att vi medvetet har påverkat barnen, så har dom blivit intresserade av inredning. Det gör absolut ingenting! :)


Ibland kan det bli så när någonting nytt ska göras, att vi har vi fyra olika åsikter inom familjen. Men det har inte kommit emot ett sådant fall ännu, att vi inte har kunnat enats, på ett eller annat sätt. Ibland kan det hända att man behöver ta till en kvinnas list, men bara ibland...

3 kommentarer:

ALEGNI sa...

mina stjärnor är faktiskt made in our garage. det är bara att ge order åt din snickarkunniga make om du också vill ha sådana :)
vilken tur vi haft som hittat gubbar som inte har tummen mitt i näven!

Lilja's Corner sa...

Va skönt att kunna dela ett intresse och att hela familjen kan va med. Jag har också en händig karl och vi har i princip byggt vårt hus tillsammans (han något mer än jag då). Men han är egentligen mer intresserad av det tekniska. Det är inte så dumt det heller, för sånt förstår jag mej inte ett dugg på!

Vackrare vardag sa...

Här bollas det också en hel del ideér, men det är väl nog jag som står för ideérna och han för planket;) Vilken lycka med en händig man:)

Vilka vackra bilder du tar!