lördag 17 januari 2009

Han lämnade mig...

...ensam hemma med tre barn och åkte till Tyskland!
Ja, min man var tvungen att åka iväg på en arbetsresa imorse - men han kommer hem tillbaka redan i morgon kväll! Det ser jag fram emot, men vi har haft en skön ledig dag här hemma vi fyra tjejer. Det blev en lång sovmorgon, frukost i all sköns ro, sedan har vi bara slappat och njutit.

Efter lunchen fick barnen en skolkompis på besök och jag har hållit på "med mitt". Ja, sådär som jag alltid gör... går omkring och ordnar och placerar saker, ändrar och flyttar om. Jag placerade en massa ljusstakar i en fin grupp på matsalsbordet, för att sedan ta bort dem och föra dem till pianorummet istället. Blommorna i köksfönstret fick ny kruka. Funderade på att ta bort koskinnsmattan från vardagsrummet och sätta ut en helvit istället. Byta kuddarna i soffan till vitt. Men om jag tar den vita mattan från tv-rummet till vardagsrummet... vad ska jag göra av koskinnet!? Det passar ju inte däruppe med stjärnorna! Tänk nu... GANT och kossa - det matchar inte riktigt! Nå, jag får fundera på saken lite grann. Nu ska jag gå och städa badrumsskåpet istället. Otroligt hur mycket tomma och halvtomma flaskor och burkar som samlas där!

Ha en riktigt skön lördagkväll!

Håll om varandra i vinterkylan, tänd en brasa och drick varm choklad!

PS. Kom fort hem älskling, saknar dig!Bild
Nystädat badrumsskåp och
saker-fint-radade-i-badrumsskåp4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sabina,

Fin layout på din sida och fina bilder.

Kommer gärna och hälsar på.

h. Mats o. Marina och Kaj o. Anita

Anonym sa...

Du har en JÄTTEFIN blogg Sabina, följer den sgs dagligen. Hoppas ni har en skön fortsättning på veckoslutet trots att den enda herren i huset är bortrest.
Kram Lotta

ALEGNI sa...

förr reste maken massor p.g.a. jobbet o jag avskydde det! till slut fick han själv nog, så nu får han oftast hållas hemma :)
så där är jag också, går o flyttar på saker o ting hela tiden...
adorable outfit i förra inlägget!

Sabina sa...

Hej! Vad roligt att ni kikar in här på min blogg!
M,M,K&A: Ni är så välkomna!

Lotta: Tack! Roligt att du kommenterar, det är så kul att veta att nån besöker min blogg!

Alegni: Jag hälsar på i din blogg :)

Kram till er alla!