måndag 24 november 2008

Storm

Vilken storm vi har haft inatt! Ute blåste det så man trodde att huset skulle slitas itu! Det knakade och brakade i alla hörn och var minst sagt skrämmande. Det är ju så, när man har lagt sig och ligger och lyssnar på alla ljud som hörs, att fantasin skenar iväg och man tror verkligen att hustaket ska lyfta! Måste riktigt börja påminna mig själv om att vårt hus har stått upprätt i 180 år redan. Det lär nog ha varit med om en och annan storm under den tiden och ska väl klara några vindpustar idag också.


På morgonen hade vinden lagt sig och jag trodde nästan att jag hade drömt allt. Tills jag såg ut och såg alla snödrivor som formats av vinden. Nu kändes det bara fridfullt och vackert med all snön. Skönt att få vara inne i värmen och mysa!


Här är några inspirationsbilder från Potterybarn. Trevligt att dekorera fint ute på gården i vinter. Så länge allt hålls på plats och inte flyger iväg med stormen.


Men dörrkransen SKA vara snöig. Ju mer desto bättre, för en vintrigare stämning. Hoppas vi får ha snön kvar, att den inte smälter bort genast!

2 kommentarer:

A sa...

Jag trodde att du redan åkt till BB, när det var så tyst här en tid! Usch jaa, vad det blåste, men mysigt att bara få sitta inne och se på:) Lycka till när du nu sen far till BB!!!!!!

Sabina sa...

Tack!!! Det kan nog dröja ett tag... verkar som om babyn inte skulle vilja komma ut!
Det är väl så varmt och skönt därinne, vem skulle nu vilja komma ut i dethär blåsvädret :)