tisdag 24 februari 2015

Funderingar kring bloggen


För att inte glömma bort att detta faktiskt är en inredningsblogg
bjuder jag idag på lite pics från mitt vardagsrum.Förresten, tack så mycket till alla er underbara som orkar kommentera!


Nu vill jag verkligen inte försöka fiska kommentarer - typ vad härligt, så fint, underbart osv, ni vet de vanliga bloggkommentarerna - som jag of course också gillar (vem gör inte det!) men jag vill verkligen lära känna er som läser min blogg. Och det gör jag genom att få era kommentarer, genom att få veta vad ni gillar eller inte gillar (man får skriva negativ kritik) och jag vet ju att ni är rätt många där ute som läser min blogg.


Ändå har jag inte den minsta aning om vem just DU är!


Berätta gärna vad du vill se mera av på bloggen eller vad du gillar eller lämna bara ett litet hej så vet jag att du finns. Man får kommentera anonymt. Det är ju tack vare alla besökare jag orkar och vill blogga vidare + att jag förstås har bloggen som en sorts egen inredningsdagbok. Det är kul för mig själv att scrolla tillbaka och se förändringar som gjorts under åren. Och så vill jag ha en plattform för de otaliga bilderna jag knäpper som jag inte annars vet vad jag skulle göra med.Ibland funderar man ju att är man verkligen helt klok som håller på med detta!?
Men då det är så himla kul och jag älskar alla mina bloggvänner.

Ni är så fina.

7 kommentarer:

Ingela sa...

Den där samma undran har väl de flesta bloggare, men det är bara att köra på som vanligt och strunta i om man är klok eller inte. ;)
Du vet vem jag är. :D

Lyckoslanten sa...

Hej på dig! Du gör så stilfulla inlägg! Fortsätt du som vanligt! Men visst funderar man över om bloggens vara eller inte vara. Till slut står man där igen och skickar iväg ett nytt inlägg. ♥︎

Funccis sa...

Det ger oss andra så mycket inspiration att titta på dina vackra foton. Undrar vilken eller vilka färger som just nu är dina favvo-färger? Både inredning och kläder?

Hemma på Sjuan sa...

Funderar också ofta på om det är värt all tid som vi lägger på bloggen men det är ju väldigt kul. Jag ser gärna på ännu mer inredning hos dig men gillar förstås din blogg som den är. Kram Suss

Petra sa...

Hej! Jag gillar också din blogg, speciellt när vi bjuds in i ditt hem! ❤

House and Garden by Bia sa...

Tänk så många bloggar man läser !!!
Jag ställde samma fråga på min blogg i höstas...men fick bara till svar att jag skulle fortsätta som jag gör...så jag har fortsatt i samma anda ;))...det är ju svårt att råda någon...alla bloggar är ju unika på sitt vis...det är väl det som är charmen ;))
Själv skulle jag vilja göra en förändring men det är svårt tycker jag.
Så fortsätt som du gör, hihi...
Kram bia

I min smak sa...

Hej
Jag tillhör inte dem som brukar titta in hos dej men hittade nu fram via Såvittjagvet och upptäckte vissa likheter våra bloggar emellan. Kul, jag återkommer säkert.
Susanne