fredag 20 februari 2015

En föryngrande veckaAldrig har jag väl längtat så mycket efter FREDAG som denna vecka (fast det tror jag att jag säger varje torsdag, typ) och nu är den här. Älskade fredag! Inte för att veckan på något sätt har varit värre än veckor överlag, eller bättre. Joo bättre, absolut, sedan jag efter mitt Tanita-test häromdagen fick höra att min metaboliska ålder ligger 15 år under min riktiga ålder och det känns bra för en kvinna i min ålder kan jag säga. I framtiden, om jag blir tillfrågad min ålder, kommer jag alltid att fråga - vill du veta min metaboliska ålder eller vad..? Hehe.Veckan började med att jag två dagar i sträck vankade fram som en anka efter helgens hårda tränings-pass och det var verkligen en rolig syn, men ack så störande för den som skall vara den som vankar fram! Fick kämpa mig fram genom långpromenad för att bli av med värken.


Men före den vankande perioden hann jag med både vändagsbrunch tillsammans med familjen, tjej- kväll med bästa tjejerna och Mr Grey på bio. Lite inredningsstök hemma och provning av nya kläder från House of Lola.


Veckans höjdpunkt var absolut inte fastlagsbullen, som ni kanske skulle tro, utan det var nog mockarutorna som en högt älskad make svepte ihop för våra kommande kaffegäster, under tiden som jag var på gymmet, och som jag sedan drog i mig tre stycken av på raken samma kväll!


En fullspäckad och galen arbetsvecka som avslutas med examineringsfest för högskolestuderanden till weekenden och jag drar en suck av lättnad av att igen en gång fått allt på plats och hunnit i tid och kommit ihåg och hållit ut och nu är det bara så skönt att det är över.


För vet ni vad, nu börjar SPORTLOV. Jihoo. Nästa vecka drar vi på oss hjälmarna igen, ser ut som Michelingubbar och susar ner från fjällstopparna (förutom jag då som gladeligen håller 6-åringen sällskap i barnbacken). Möjligtvis hittar ni mig i skidspåret, antagligen med en karta i handen och uttrycket i fejset att jag har iingen aaning om vaar jag äär! 


(men fråga mig gärna min ålder, min metaboliska...)


Trevligt sportlov!
.

6 kommentarer:

Ingela sa...

Tror bestämt det där är ett test jag borde ta. Känner mig inte riktigt hemma i den andra åldern. ;)
Ha ett skönt sportlov!

Inredning och Guldkanter sa...

Haha GRATTIS! Vilken present! Låter som ni har en underbar vecka framför er:) Använd GPS i telefonen vetja:) haha Kram Pernilla

House and Garden by Bia sa...

Man är ju inte äldre än man gör sej, hihi....och jag känner mej som en tonåring i en vuxen kvinnas kropp, haha...tror jag gjorde en test i en tidning en gång och då blev jag 10 år yngre...men jag vet inte om den testen var seriös ;))..vi har sportlov v.10.
Ha det så kul på sportlovet ;)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Tack för din söta kommentar! Jag håller med dig - det gäller att ta det lugnt och inte skynda på för mycket. Men jag gör lätt det. Vill att det ska gå snabbt. Har ocskå sån himla träningsvärk. Borde gå en långpromenad men är hemma med barnen och det är snöblandat regn. Känns inte alls inspirerande :(

/ Jenny

anettan sa...

Just denna fredagen vet jag inte om den var så välkommen då det är vår sista sportlovsdagen. Men men nu är det ju helg. Kram Anette

A House With A View sa...

Grattis till nya åldern, haha :) Vore något för mig att testa :) Och härlig känsla att ha arbetat med kroppen så att det känns ett par dagar efter. Jag har börjat träna lite smått och mår toppen av träningsvärken, det bevisar att jag kommit bort ifrån att vara soffpotatis - härligt!! :)

Ha så kul på sportlovet!!

Kramiz aka