söndag 11 januari 2015

Före och efter tv-rum




Efter vår farsturenovering, som även innebar att vi fick en terrass på övre våningen 
och samtidigt fick höja lite på taket för att få plats för en dörr ut till balkongen,
så har vi fått ett lite ljusare och trevligare tv-rum där uppe.






Pentikstolen har flyttat upp och det blev trevligt med en liten läshörna här.
Det blev så ljust och luftigt när vi fick större fönster och mera ljus kommer in.




EFTER.  Såhär ser det ut efter renoveringen.








FÖRE. Såhär såg det ut före renoveringen. 


Endast två små minimala fönster fanns här och det var lågt till tak. Det är mycket bättre nu.




Ballkongen saknar ännu staket och utemöbler. Nu är den full med snö så det blir inget 
gjort här förrän i vår men så fort snön smälter blir det inköp av ballkongmöbler.
Utsikten från ballkongen är btw mäktig - man ser ut över hustaken i gamla stan och
solnedgången. Min favvoplats nästa sommar!





.

3 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Så bra det blev ;)...skulle behövas renoveras här med....blir ev. tapetsering i vardagsrummet till våren.
Alltid fräscht med vitt ;)
Kram bia

Inredning och Guldkanter sa...

Vilken skillnad! Så fint ni har det där nu! Kram Pernilla

Funccis sa...

Det blev bra, men det visste jag att det skulle göra. Njut av det nya nu, efter allt kämpande med remonten.