onsdag 16 januari 2013

idag blev en sådan dag


När vi vaknade i morse hade yngsta dottern feber. De slår till utan förvarning, barnens sjukdomar. Egentligen hade jag det på känn eftersom hon hade varit förkyld ett tag redan. Det var bara för mig att stanna hemma från jobbet. En ledig dag mao, eller ledig kan jag väl inte säga... att passa ett sjukt barn är inte ledigt, det är bara annorlunda och inte lika strikt som på jobbet. Så vad gör man? Jo, man "gör en Sabina" som min väninna sade att hon hade gjort när hon hade möblerat om hemma! Mina vänner känner mig och vet att jag möblerar om var och varannan vecka... :)



Det blev ingen stor ommöblering denna gång. Det var bara en massa småsaker som tavlor, ljusstakar, blommor, krukor och prylar som fick cirkulera runt i huset och byta plats. Jag har också passat på och fotat alla de små arrangemangen jag har gjort- på pianot, på sideboarden, på tavelhyllan, i tamburen- när jag för en gångs skull var hemma medan det var ljust. Så nu har jag ett lager bloggbilder i kameran. Smart eller hur, av en riktig blondie?





Med brännhet panna ligger hon, stackars liten, i soffan och ser alla program från Barnkanalen. Kanske det inte är så illa att vara sjuk? Att bli ompysslad, få se på tv hela dagen, dricka massor med saft och inte behöva äta mat om man inte vill. Det är nog inte så illa trots allt! 


Hoppas ni andra får vara friska och ha en trevlig kväll!
Kram Sabina

1 kommentar:

Så Vitt Jag Vet sa...

Hoppas lilla fröken snabbt blir frisk... Och grattis till båt-utmärkelsen inte illa.. Båten ser ju så fin ut !
Kraam
Sanne