fredag 12 oktober 2012

HÖSTLOV

Idag har det börjat. Vårt höstlov! Med glada sinnen kom vi idag hem från jobb, skola och dagis och för att riktigt känna att höstlovet är här så bjöd vi ut oss själva till stadens godaste pizzeria. Det är väl en bra start på höstlovet?


Visst har vi längtat! Längtat efter den lediga veckan med långa sovmorgnar och lata dagar. 

Åtminstone kan man inbilla sig att man skall ha lata dagar. Med alla barn hemma kan det dock hända att det blir litet livat i luckan och mera jobb än ledigt. Men ändå... ingen väckare som tjuter på morgonen, inga tider att passa, inget jobb, ingen skola. Bara göra trevliga saker.


Ett besök till huvudstaden. Ett besök till hemstaden. Träff med vänner och förhoppningsvis mycket sol, lite regn och långa promenader i det vackra höstvädret. Så skall ett riktigt höstlov vara!

Önskar er alla som har ledigt en riktigt skön vecka!
Kram Sabina

6 kommentarer:

Nilla Q sa...

Nu blir jag alldeles förvirrad. Har ni höstlov NU!? Trodde att hela landet hade samtidigt. Inte för att det är så under de andra loven...undra varför jag fått för mig det?

Hur som helst, vilken jättefin blogg du har, här ska jag titta runt lite mer:)

Ha ett skönt lov!


Kram Pernilla

@my casa sa...

Härliga bilder, riktig höstkänsla:)

Hoppas ni får ett riktigt fint höstlov!

Kram Åsa

A House With A View sa...

Wow vilka suuuuuperfina höstbilder, riktigt stämningsfulla!! Och så snygga stolar i förra inlägget, stilrena och fräscha!

Önskar dig en riktigt fin helg!

Kraaaaaaaaaaam aka

Carita Liljendahl sa...

Hösten är en fantastisk tid med hög klar luft, vackra färger. Tack för titten på de fina bilderna!

alegni sa...

Finfina bilder, Sabina!

Mikaela sa...

Höstlov det skulle vara något det! Tänk vilken lyx att få ta sovmorgon varje dag i en hel veckas tid! Hoppas det blir en riktigt bra vecka :) Kram..