söndag 23 september 2012

BONJOUR


En riktigt lång och härlig söndagsfrukost njöt vi med flickorna i morse. Varmt nybakat ciabattabröd, salami, parmaskinka, ost, äppelsylt, mörkrostat kaffe och apelsinjuice. Mmm...! Så ska en slow söndagmorgon vara. Inget stress och inget titta på klockan och skynda på nu! Bara lugn och ro... äta gott och länge!
Men mitt i vår underbara sköna söndagmorgon kan jag känna en liten gnutta avund. Tänker på detdär mms:et maken skickade igår kväll. Från Eiffeltornet. Paris. Jag skulle gärna också vara där! Hellre än att sitta vid vårt gamla köksbord kunde jag sitta på ett café i Paris, dricka äkta caffe parisien och äta croissant.

Men så tar jag mitt förnuft till fånga. Jag vet att en arbetsresa inte är annat än tung och jag vet hur bra jag har det här hemma med mina små älsklingar och sköna sovmorgnar. Lyx helt enkelt. Och idag ska vi besöka inredningsmässan (bara ordet inredning får mig på gott humör). Japp, så är det!

Men Paris... så länge sedan jag var där... suck!6 kommentarer:

lyckobo sa...

Haha,vi verkar drömma om precis samma sak, TineK lampa och kanske en keramikvas i svart&vitt,mmm, men hittades inte hur jag än grävde och grävde, konstigt :D!
Låter som en superskön morgon, men int verkar mannen din ha det så illa heller ;), fast som du sa, arbetsresor är oftast tunga och långt ifrån semester...
Ha en trevlig mässdag!

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja jag förstår din tudelning... Men som sagt din karl skulle säkert hellre vakna upp hemma... Tycker att det är lyx med sovmornar hemma... Här var det sonen som dukade upp för sin flickvän och vi andra fick ta del oxå...
Kraam
Sanne

Sjöboden sa...

Åh det låter härligt!! Ingen lyxfrukost idag. Men efter haft 20 per så middag o tårta igår ska jag göra så lite som möjligt idag ;)

kram o ha en fortsatt fin söndag!
caroline

Louise sa...

Ja så ska en lyxig morgon börja!! :)

Kamomilla sa...

Inte alls så illa!

alegni sa...

Ni har haft det gott på varsitt håll, ser jag.
Konstigt, förr rörde det mig inte det minsta när jag läste om folk som reser, nu rycker det i resetån alltför fort så fort jag läser eller hör att nån är ute och ser världen.
Allt gott, kram