torsdag 16 augusti 2012

INSTAGRAM

Under sommaren har min kamera fått hänga med nästan överallt. Jag känner mig liksom halvnaken om den inte är med. Var jag än befinner mig finns det saker runt omkring mig som jag vill föreviga. Eller bara se hur de ser ut genom linsen. Ja, ni vet ju själva hur det är, allt skall fotas! Allt från maten till inredningen till människorna till omgivningen till stämningen... och finns inte kameran med får man ju inte med allt detdär! 

Nu har dock telefonen tagit ett stort kliv framåt, tack vare att den är liten och behändig och finns med jämt! Sen finns ju då dethär med instagram, som man blir helt beroende av och inte kan leva utan :) Så ni som inte installerat appen instagram ännu bör nog göra det snarast. Det är så kul att följa med var, när och hur ens vänner finns och vilka bilder de delar med sig.

Vill du följa mig på instagram finns jag under namnet casadesabina. Här nedan några bilder jag tagit med instagram i sommar.
Dom flesta bilderna är tagna i regn och dimmigt väder - raka motsatsen till vädret vi har idag! Jippey! Hoppas värmen håller i sig länge, länge ännu! Men flera instagrambilder blir det, det kan jag lova!

Ha det gott! Kram Sabina

2 kommentarer:

alegni sa...

Ja jisses, vad gjorde man före Instagram? ;)
Fina bilder, som vanligt!
Kram

StrandviksVillan sa...

Faktiskt har jag inte riktigt "fallit" för Instagram... kanske för att jag tycker mina bilder blir så dåliga (eller så måste jag bara lära mig) men kanske inte kvalitén är det viktigaste i det forumet heller?

Du har åtminstone fått till riktigt vackra foton!