söndag 12 augusti 2012

Glädje och vemod



I morse vaknade jag till tonerna av Tomas Ledin surrande i mitt huvud. De satt i från föregående kvälls konsert i Jakobstad - en härlig konsert med massor av gamla Ledin-godingar som fick hela publiken att ösa på för fullt. Själv sjöng jag med för full hals med den påföljden att jag blev helt hes! :) 

Efter att jag vaknat och insett att Tomas Ledin var over and vorbei steg jag upp och fixade frukost till maken som har födelsedag idag, väckte mina tre små älsklingar och sedan sjöng vi (jag mimade) och uppvaktade honom med presenter och frukost på sängen.

Efter det har vi hunnit vara på ett dop, mycket vackert sådant, med söta lilla Nelson som fick sitt namn. Nu när alla festligheterna är överstökade återstår det bara att packa. Ikväll går nämligen flyttlasset tillbaka till hemmet i staden. Det känns både vemodigt och sorgset att lämna vårt sommarhem - det känns ju som att sommaren definitivt är över. Men samtidigt är det en början på något nytt. Hösten kommer och vi har en hel del utmaningar framför oss. Jag hoppas dock på många varma helger under hösten ännu som vi kan tillbringa på stugan.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på hösten!

Kram Sabina

6 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Samma känsla har jag att sommaren är förbi då skolorna börjar.. Men så sant, nog det bli varmt och skönt ännu ..
Skön söndag till dej !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Åh, du var på den konserten. Förstår att både nostalgi och vemod surrar i ditt huvud med flytt och allt. Men nu får vi hoppas på värme och jag kan se solar under kommande vecka! ♡

Anonym sa...

Hey honey, visst känns det lite vemodigt att flytta till stan. Hösten blir så påtaglig i och med skolstarten och stadslivet. Sommaren flög i år igen förbi. Som tur är har vi många fina varma helger framför oss. Då passar vi på att tanka solljus och samvaro. :)

StrandviksVillan sa...

Visst känns det lite vemodigt och även märkligt... imorgon börjar barnen skolan (alla tre!) fast jag är mitt i semestern och mannen börjar på sin idag!
Det blev en toppenfin sista/första helg åtminstone med trippen till dina trakter :)

Säkert får ni ännu flera fina helger vid stugan!

alegni sa...

Det stora vemodet brukar drabba en just så här års, men om några dagar märker man att det inte är så illa trots allt.
Jag är lite nyfiken på ditt jobb...
Kram

Kamomilla sa...

Håller med Ingela!