torsdag 30 juli 2009

Blåbär

Det har varit många gäster hos oss denhär sommaren. Det är roligt... på sommaren ska man träffa glada vänner och umgås! Man hinner nog sitta ensam hemma på vintern, i mörkret och kylan, insnöad. Det kan ju vara trevligt på sitt sätt, men nu ska vi njuta av sommaren vi har kvar!


Vi gick ut till blåbärsskogen med tjejerna för att plocka blåbär. Det blir så gott med blåbärspaj, och det går snabbt och enkelt att fixa till innan gästerna kommer.

Med glass eller vaniljsås... mmm... så gott!
Hoppas ni alla hinner njuta av sommaren som är kvar, med eller utan paj :) Det kan bli många härliga sommardagar ännu, så ta tillvara det medan ni hinner.
Önskar er alla kära läsare en skön fredag!






4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Mums, ja visst är det gott. Åhh ni har så fint därute....Bastun är def inte fel t om från mig som inte gillar att basta.
Ha det gott.....

Kramkram Anne

Sanna sa...

Mmm det ser gott ut!Jag älskar också blåbärspaj!Vi har också träffat en massa vänner nu under sommaren!Skulle nästan vilja hinna med ännu mer då jag är ganska social, men dagarna räcker inte till. :)
Ha en bra dag!
Kram Sanna

Liljas Corner sa...

Visst ska man va social på sommaren! Och äta blåbärspaj! :) Jag hittade ett riktigt bra blåbärsställe igår, så det blir att gå och plocka dem i helgen. Hoppas ingen hinner före mig!

Ha en skön helg!

alegni sa...

vi har slarvat lite med det där socialiserandet. däremot har vi varit blåa i munnen de senaste tre dagarna på stugan ;)
kram
ingela